Storitve

Nudimo vam veliko kakovostnih, pravočasnih in zanesljivih storitev, obenem skušamo ponudbo še razširiti in izboljšati. S partnerji se trudimo dobro in korektno sodelovati, prisluhniti vašim željam ter vam storitve čim bolj prilagoditi.

img-0404-1 (1).jpg

Poleg odpreme, vlaganja in prilaganja prilog, ovijanja, lepljenja in natikanja pasic vam nudimo tudi naslavljanje vaših edicij za naročnike.  

img-0344.jpg

Odprema

Vaše publikacije naštejemo, opremimo z naslovnim materialom in jih zvežemo v pakete, katere dostavimo na določene naslove po celi Sloveniji.

img-0249.jpg

Kolportažna prodaja

Nudimo vam kolportažno prodajo, pri kateri edicije razdelimo, preštejemo, oblikujemo pakete ter jih dostavimo na vnaprej določena dostavna (prodajna) mesta. Seveda vam lahko edicije tudi ovijemo, vložimo letake ali opravimo katero od drugih storitev, ki jih ponujamo.

img-0320-1.jpg

Adresiranje

Za vaše naročnike vam publikacije tudi adresiramo. Na podlagi naslovov, ki nam jih posredujete vi, vam lahko izpišemo in natiskamo nalepke, ki jih lepimo na publikacijo ali folijo, če so publikacije ovite, lahko pa tudi izpišemo nazivnice, ki jih s publikacijami vred ovijemo. Publikacije zvežemo v pakete in jih dostavimo naslovnikom ali na poštni center.

img-0184.jpg

Vlaganje

Vložimo vam eno ali več prilog na poljubno stran publikacije ali stran, ki jo izberete sami. Odločite se lahko za strojno vlaganje (če je le-to mogoče) ali ročno vlaganje. Če se bojite, da bodo priloge padle iz publikacije ali se izgubile, vam lahko le-te tudi ovijemo v folijo.

Vlagamo lahko v celotno naklado ali le v del naklade (kolportaža, naročnina, po regijah ali po drugih kriterijih).

Strojno vlaganje

Strojno vam lahko vložimo eno ali več tiskanih prilog.

Ročno vlaganje

Kadar ni možno strojno vlaganje, lahko poleg tiskanih prilog ročno vlagamo tudi druge priloge (reklame, razna darila,…) na poljubno ali točno določeno stran.

img-0329.jpg

Prilaganje in ovijanje v folijo

Publikacijam lahko prilagamo tiskane (knjige, časopise, revije) ali netiskane priloge (DVD-je, CD-je, reklamne vzorce,…). Naredimo lahko komplete različnih knjig, časopisov, revij idr. Po prilaganju izdelke ovijemo v folijo.

Ovijanje v folijo predstavlja zaščito publikacije pred zunanjimi dejavniki ter različnimi poškodbami le-teh, prepreči izpadanje prilog, ki so vložene v publikacijo ter omogoča pripravo paketov. Nudimo vam običajno ovijanje ali ovijanje s termično obdelavo, ki nudi boljšo in lepšo oprijemljivost folije z izdelkom in je priporočljiva, ko mora priloga ostati na istem mestu ali ob prilaganju večjih oziroma višjih izdelkov.

img-0189.jpg

Lepljenje

Razne priloge (tiskane reklame, vzorce, predmete, etikete, kode…) lahko nalepimo na točno določeno mesto v publikaciji. Na ta način preprečimo izpadanje prilog. S kvalitetnim in za to primernim lepilom (lepilo pikica) omogočimo, da se papir ne strga, ko reklamno prilogo odstranimo.

img-0196.jpg

Natikanje pasic

Pasice ali reklamne trakove formiramo tako, da jih najprej zlepimo skupaj. Le-te lahko potem natikamo na publikacije (z njimi praktično ovijemo publikacijo). Pri tem je pomembno kakovostno lepilo, da se pasica ne odlepi in natančnost delavcev (pasica ne sme biti preohlapno ali preozko zalepljena, saj lahko pade iz publikacije ali jo v nasprotnem primeru pomečka), kar vam mi lahko ponudimo.

Uradni podatki

Kontakt