Prevozi tiskanih edicij

Opravljamo redne prevoze po vsej Sloveniji. Vaše publikacije ponoči pravočasno dostavimo na prodajna mesta ali druga vnaprej določena odlagalna mesta.

img-0249.jpg

Opravljamo redne prevoze po vsej Sloveniji. Vaše publikacije ponoči pravočasno dostavimo na prodajna mesta ali druga vnaprej določena odlagalna mesta (na primer dostava do raznašalcev, založnikov ali njihovih podružnic).

O nas

Dobro usposobljeni pogodbeni vozniki razpeljejo publikacije po vnaprej določenih linijah, ki potekajo iz več distribucijskih centrov (Ljubljane, Maribora, Celja in Nove Gorice) na prodajna mesta ali druga določena odlagalna mesta, kjer so v večini postavljeni zabojniki ali vetrolovi, da so vaše edicije zavarovane pred vremenskimi vplivi, vandalizmom ali krajo.

zabojnik2.jpg

Ko vozniki pripeljejo nove edicije, poberejo tudi remitendo (neprodane izvode) in jo vrnejo v skladišče, kjer lahko založnik zalogo edicij skladišči, lahko mu jo dostavimo ali pa jo pride iskat sam.

img-0210.jpg

Poleg rednih nočnih prevozov ponujamo tudi druge vrste dodatnih prevozov:

  • Prevozi iz tiskarn
  • Prevozi med skladišči
  • Prevozi do poštnih centrov (naročniški izvodi ali izvodi za prodajo na pošti)
  • Prevozi remitendnih izvodov (iz prodajnih mest ali založnikom)
  • Drugi prevozi po naročilu

Logistične rešitve in svetovanje

Nudimo vam izvedbo celovite logistike, skupaj z vami ugotovimo in analiziramo specifične potrebe vašega podjetja in pripravimo logistično rešitev, ki je prilagojena vašim potrebam in pogojem distribucije.

Distribucija in skladiščenje

Z distribucijo zagotovimo, da so naročnikovi proizvodi vsakodnevno oziroma intervalno odpremljeni in dostavljeni v zahtevani količini in kakovosti, ob pravem času.

IT Rešitve

Informacijske in tehnološke rešitve lahko zelo pospešijo in poenostavijo procese v logistiki, znižajo stroške in tako ugodno vplivajo na celotno poslovanje podjetja.

Prevozi tiskanih edicij

Opravljamo redne prevoze po vsej Sloveniji. Vaše publikacije ponoči pravočasno dostavimo na prodajna mesta ali druga vnaprej določena odlagalna mesta.

Uradni podatki

EKDIS d.o.o.
Vevška cesta 52
1260 Ljubljana-Polje
Slovenija
ID za DDV: SI83862978
IBAN: NOVA KBM D.D. (SI56 0400 1004 9536 143)

Kontakt

EKDIS
Vevška cesta 52
1260 Ljubljana - Polje
031 60 40 20
info@ekdis.si
ekdis.si

Digitalni certifikat