Logistika

Organiziramo in izvajamo cestni transport po Sloveniji ter ostale storitve, povezane z logistiko: skladiščenje, svetovanje, pakiranje, odpremo itd. Pri organizaciji prevozov sta našim zaposlenim in voznikom najpomembnejši hitrost in zanesljivost.

logistika.jpg

Dostavljamo različne vrste blaga: standardne pošiljke (različnih velikosti), zabojnike, palete in druge vrste blaga, za katere so potrebne posebne prevozne rešitve. Izvajamo tudi vračila blaga vam ali tretji osebi na območju Slovenije.

img-0320-1.jpg

Transport vršimo čez dan in ponoči (nekateri proizvodi morajo biti dostavljeni že pred odprtjem prodajnih mest).

Logistične rešitve in svetovanje

Nudimo vam izvedbo celovite logistike, skupaj z vami ugotovimo in analiziramo specifične potrebe vašega podjetja in pripravimo logistično rešitev, ki je prilagojena vašim potrebam in pogojem distribucije.

Distribucija in skladiščenje

Z distribucijo zagotovimo, da so naročnikovi proizvodi vsakodnevno oziroma intervalno odpremljeni in dostavljeni v zahtevani količini in kakovosti, ob pravem času.

IT Rešitve

Informacijske in tehnološke rešitve lahko zelo pospešijo in poenostavijo procese v logistiki, znižajo stroške in tako ugodno vplivajo na celotno poslovanje podjetja.

Prevozi tiskanih edicij

Opravljamo redne prevoze po vsej Sloveniji. Vaše publikacije ponoči pravočasno dostavimo na prodajna mesta ali druga vnaprej določena odlagalna mesta.

Uradni podatki

Kontakt