Distribucija in skladiščenje

Z distribucijo zagotovimo, da so naročnikovi proizvodi vsakodnevno oziroma intervalno odpremljeni in dostavljeni v zahtevani količini in kakovosti, ob pravem času.

img-0320-1.jpg

Z distribucijo zagotovimo, da so naročnikovi proizvodi vsakodnevno oziroma intervalno odpremljeni in dostavljeni v zahtevani količini in kakovosti, ob pravem času, nepoškodovani ter z optimalnimi stroški pravemu kupcu oziroma prodajnemu mestu vašega ali drugega podjetja.

img-0344.jpg

Naše klasične paketne storitve in njihova distribucija vključujejo standarden čas dostave naslednji delovni dan. Če blago ni dostavljeno v prvem delovnem dnevu (stranka ni dosegljiva v tem času), blago poskušamo dostaviti še dvakrat (skupaj trije poskusi dostave), zagotovimo vam tudi potrdilo o dostavi. Ponujamo vam še povratno logistiko: izvajamo vračila blaga vam ali tretji osebi na območju Slovenije.

O nas

Prevoze blaga vršimo delno z lastnimi kapacitetami, delno s pogodbenimi partnerji. Distribucijo in organizacijo blaga izvajamo tako iz lastnih, kot iz odpremnih skladišč naših partnerjev. Za optimalnejšo distribucijo imamo na voljo več skladišč po državi (Celje, Maribor, Nova Gorica), v katerih lahko blago prelagamo, sprejemamo, odpremimo. Organiziramo prevoze manjših pošiljk, paketov ter večjih pošiljk, zabojnikov, palet in drugega blaga s kombiniranimi vozili ali tovornjaki.

img-0320-1.jpg

Ker je pri organizaciji distribucije zelo pomembna hitrost, zanesljivost in pretok informacij, smo stalno v stiku z vsemi, ki so udeleženi pri distribuciji.

V distribucijo je poleg prevozov vključeno tudi skladiščenje ter ravnanje z izdelki v povezavi s prevoznimi storitvami: komisioniranje, obdelava naročil, sestavljanje artiklov, zlaganje, etiketiranje, štetje, sortiranje, kompletiranje, sledljivost s črtno kodo, pripravo in pošiljanje dokumentacije, razkladanje in nakladanje ter prevzem in izdajo blaga, sprejemanje vrnjenega blaga v skladišče ter ostale storitve, ki jih želi naročnik.

Z uporabo naših sodobnih informacijskih sistemov vam omogočamo sledenje ter nadzor nad vašim blagom.

Logistične rešitve in svetovanje

Nudimo vam izvedbo celovite logistike, skupaj z vami ugotovimo in analiziramo specifične potrebe vašega podjetja in pripravimo logistično rešitev, ki je prilagojena vašim potrebam in pogojem distribucije.

Distribucija in skladiščenje

Z distribucijo zagotovimo, da so naročnikovi proizvodi vsakodnevno oziroma intervalno odpremljeni in dostavljeni v zahtevani količini in kakovosti, ob pravem času.

IT Rešitve

Informacijske in tehnološke rešitve lahko zelo pospešijo in poenostavijo procese v logistiki, znižajo stroške in tako ugodno vplivajo na celotno poslovanje podjetja.

Prevozi tiskanih edicij

Opravljamo redne prevoze po vsej Sloveniji. Vaše publikacije ponoči pravočasno dostavimo na prodajna mesta ali druga vnaprej določena odlagalna mesta.

Uradni podatki

EKDIS d.o.o.
Vevška cesta 52
1260 Ljubljana-Polje
Slovenija
ID za DDV: SI83862978
IBAN: NOVA KBM D.D. (SI56 0400 1004 9536 143)

Kontakt

EKDIS
Vevška cesta 52
1260 Ljubljana - Polje
031 60 40 20
info@ekdis.si
ekdis.si

Digitalni certifikat