Kakovost in razvoj

Nudimo visoko kakovost naših storitev ter nenehno skrbimo za razvoj našega podjetja in s tem naših partnerjev.

Nazaj

img-0391.jpg

Nudimo visoko kakovost naših storitev ter nenehno skrbimo za razvoj našega podjetja in s tem naših partnerjev. Za nas je pomemben vsak naš kupec, zato se trudimo biti strokovni in predvsem prilagodljivi. Na vsakem koraku se skušamo prilagoditi željam kupcev ter z njimi vzpostaviti vzajemen odnos in dolgoročne povezave.

Kakovost in razvoj

Naše temeljno vodilo je celovita kakovost ter širjenje poslovanja. Vse funkcije v podjetju ter vsi zaposleni sprejemamo odgovornost za kakovost, ki je tudi del naše kulture. Zaposleni se med seboj spoštujemo in dopolnjujemo ter s svojo pozitivno naravnanostjo in različnimi znanji izboljšujemo in nadgrajujemo storitve.

dd_portfolio_ekdis_1920x1080_jun16_20.jpg

Neprestano spremljamo, razvijamo in izboljšujemo vse naše storitve ter sledimo novim tehnološkim trendom, ki se jim poskušamo prilagoditi. Na ta način skušamo ohranjati konkurenčno prednost in s tem dolgoročni uspeh podjetja, saj lahko le na tak način zadovoljimo vse potrebe naših partnerjev.

Vizija in poslanstvo

Postati želimo vrhunski ponudnik celovitih logističnih storitev ter vodilni distributer časopisov, revij in drugih tiskovin v državi.

Družbena odgovornost

Pomemben del naše strategije sestavlja družbena odgovornost. Spoštujemo veljavno zakonodajo, strokovne standarde ter načela trajnega razvoja.

Kakovost in razvoj

Nudimo visoko kakovost naših storitev ter nenehno skrbimo za razvoj našega podjetja in s tem naših partnerjev.

Uradni podatki

Kontakt