Spletna stran uporablja piškotke. S potrditvijo in nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Sprejmi in zapri

O nas

Nudimo široko paleto transportnih in logističnih storitve v Sloveniji, smo pa tudi eno vodilnih slovenskih podjetij na področju ekspediranja, distribucije in veleprodaje tiskanih edicij.

Ponujamo kakovostne, pravočasne in zanesljive storitve, ki so prilagojene željam naših kupcev, ter razvijamo korekten odnos, s čimer si prizadevamo utrditi zaupanje in zadovoljstvo obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjev.

Naše storitve poleg različnih prevozov obsegajo še skladiščenje in prekladanje izdelkov, pripravo paketov, vlagaje, prilaganje, ovijanje, pakiranje in druge storitve, zagotavljamo pravočasno dostavo ter hitro reševanje reklamacij.

Vizija in poslanstvo

Postati želimo vrhunski ponudnik celovitih logističnih storitev ter vodilni distributer časopisov, revij in drugih tiskovin v državi. Zavzemamo se za iskanje novih priložnosti v okviru obstoječih zmogljivosti ter tudi širjenje dejavnosti na druga področja, povezana z logistiko in trgovino.

Na področju logistike, ekspediranja, distribucije in veleprodaje tiskanih edicij nudimo našim partnerjem in kupcem kakovostne, zanesljive in pravočasne storitve. S korektnim odnosom do vseh, z nenehnim izboljševanjem storitev in na družbeno odgovoren način si prizadevamo utrjevati zaupanje obstoječih in potencialnih partnerjev ter kupcev.

Vizitka

Naziv podjetja: Ekdis, ekspediranje in distribucija, d.o.o.
Skrajšan naziv: Ekdis, d.o.o.
Sedež: Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana – Polje
Vpis v sodni register: št. Srg 2004/05741, št vl. 1/39231/00.
Matična številka: 1922769
ID številka za DDV: SI 83862978
Transakcijski račun:
IBAN SI56 0510 0801 1805 862 (Abanka Vipa d.d.)
Osnovni kapital: 417.293,00 EUR
Direktor podjetja: Pino Jeren

Družbena odgovornost

Pomemben del naše strategije sestavlja družbena odgovornost. Spoštujemo veljavno zakonodajo, strokovne standarde ter načela trajnega razvoja. Naše obveznosti do ekonomskih in družbenih potreb zaposlenih, celotnega podjetja ter okolja izpolnjujemo v celoti, saj smo le tako lahko uspešni tudi dolgoročno.

Ves čas se trudimo razvijati na področju okolja. Naša vozila (kot tudi vozila naših pogodbenih voznikov) izpolnjujejo evropske zahteve o dovoljenih količinah izpušnih plinov, odpadke zbiramo ločeno (predvsem gre pri naši dejavnosti za papir, vezalni trak, ovijalno folijo,…), le-te nam odpeljejo podjetja, ki so za to pooblaščena.

Ker se zavedamo, da so naši zaposleni naš največji kapital, se trudimo zagotoviti tudi varno, zdravo, prijetno in ustvarjalno delovno okolje, v katerem vlada medsebojno zaupanje in spoštovanje. V takih pogojih lahko pride do učinkovitega timskega dela in sodelovanja. Zaposlene spodbujamo k vseživljenjskemu učenju, ki jim bo koristilo tudi na drugih področjih, ter odgovornemu delu.

Kakovost in razvoj

Nudimo visoko kakovost naših storitev ter nenehno skrbimo za razvoj našega podjetja in s tem naših partnerjev. Za nas je pomemben vsak naš kupec, zato se trudimo biti strokovni in predvsem prilagodljivi. Na vsakem koraku se skušamo prilagoditi željam kupcev ter z njimi vzpostaviti vzajemen odnos in dolgoročne povezave.

Naše temeljno vodilo je celovita kakovost ter širjenje poslovanja. Vse funkcije v podjetju ter vsi zaposleni sprejemamo odgovornost za kakovost, ki je tudi del naše kulture. Zaposleni se med seboj spoštujemo in dopolnjujemo ter s svojo pozitivno naravnanostjo in različnimi znanji izboljšujemo in nadgrajujemo storitve.

Neprestano spremljamo, razvijamo in izboljšujemo vse naše storitve ter sledimo novim tehnološkim trendom, ki se jim poskušamo prilagoditi. Na ta način skušamo ohranjati konkurenčno prednost in s tem dolgoročni uspeh podjetja, saj lahko le na tak način zadovoljimo vse potrebe naših partnerjev.

Array